Botox Rynkeinjeksjon - Beauty Codes by Pia
Behandlinger

Botox Rynkeinjeksjon

Bestill konsultasjon
Botulinumtoxin har blitt brukt til å behandle tusenvis av pasienter medisinsk og kosmetisk i over 20 år.
Når Botox injiseres i en liten ansikts muskel, vandrer den ikke noe annet sted i kroppen. Effekten avtar gradvis og naturlig over en 3-5 måneders periode.

Når det gjelder varighet av en botox rynkeinjeksjon behandling, kommer mesteparten av mine pasienter 3-4 ganger det første året og deretter 2-3 ganger i året etter det. Etter at musklene har vært avslappet en stund, kreves det færre behandlinger for å opprettholde avslapningen. Men hver pasient er unik, og det er derfor vanskelig å vite nøyaktig hvordan du vil respondere.

Områder som er vanlig å behandle med botox: Sinnarynken; området mellom brynene Smilerynker; også kalt «kråketær» som oppstår på utsiden av øye, Pannelinjer: tversoverstriper i panne, Kjevemuskel ved tanngnissing/skjærer tenner, *Gummysmile: der man viser for mye tannkjøtt når man smiler, *Bunnylines: skrå linjer på siden av nesen,  Sure munnviker: settes i muskel som drar munnviker nedover, og gir et gretten utseende, samt Kjevelinje, der det settes på kjevekanten og for å dempe platysma-bånd.

Botox «sprinkles»  er light utgave av en botox behandling. Den gir deg effekten av behandlingen, uten et frossent uttryk.

Botox benyttes også i forbindelse med migrene og overdreven armhulesvette

Ofte stilte spørsmål om behandling med Botox

Hvor lang tid tar det for Botox å virke?
Effekten kan først merkes etter noen dager, men det kan ta opptil 7-12 dager for maksimal effekt. Du vil bli satt opp på en kontroll etter den første behandlingen, slik at man kan vurdere effekten. Ved kraftig og aktiv muskulatur, kan den første Botox behandling gi delvis respons. Dette er vanlig, og fullstendig avslapning kan merkes etter den andre eller tredje behandlingen.

Er det noen som ikke bør få Botox?
Botox-injeksjoner bør ikke gis gravide eller ammende, eller til pasienter med nevromuskulære sykdommer som myasthenia gravis, Lambert-Eaton syndrom, ALS (Lou Gehrig) eller motor neuropati.

Pasienter som er allergiske mot humant albumin (forskjellig fra egg allergi) bør ikke bruke Botox.

Gjør en rynkeinjeksjon behandling vondt?
Botox injiseres med en svært liten nål (som en insulinnål), noe som gir svært lite smerte ved injeksjon. Botox forårsaker ikke irritasjon eller betennelse. Noen ganger kan man merke en forbigående svie.

Vil jeg få blåmerker etter behandling?
Når man går gjennom huden med en skarp nål, er muligheten til å få et lite blåmerke tilstede, men det skjer ikke ofte. Dette kan dekkes til etter noen timer.

Hvorfor kan jeg ikke bruke make-up etter en rynkeinjeksjon behandling?
Make-up kan legge seg i åpningene man får etter injisering av Botox, noe som kan irritere huden og eventuelt føre til en uønsket reaksjon. Det anbefales å vente 2t, og da eventuelt bruke mineral pudder.

Hvor lenge varer en rynkeinjeksjon behandling?
De fleste opplever at effektene av Botox-injeksjoner varer ca 3-5 måneder.

Kan jeg trene etter behandling?
Du bør avstå fra trening 24t etter rynkeinjeksjon behandling med Botox.
Bestill time

Les mer om behandlinger der botox benyttes: Sinnarynke, Pannelinjer, Smilerynker, Sure munnviker, Tanngnissing, Overdreven svette.