Sinnarynke - Beauty Codes by Pia

Sinnarynke


Bestill time
Sinnarynke, også kalt glabella linjer, er furen mellom øyenbrynene, vanligvis formet som et 11-tall.
Disse linjene kan gjøre at man ser sint eller sliten ut, uten at man er det.
Disse uttrykks linjene kan skyldes en rekke faktorer gjennom årene, inkludert solskader, røyking og repeterende ansikts bevegelser.

Informasjon

Botulinumtoxin har blitt brukt til å behandle tusenvis av pasienter medisinsk og kosmetisk i over 20 år. Når Botox injiseres i en liten ansiktsmuskel, vandrer den ikke noe annet sted i kroppen. Effekten avtar gradvis og naturlig over en 3-5 måneders periode.

Når det gjelder varighet av en rynkeinjeksjon behandling, kommer mesteparten av mine pasienter 3-4 ganger det første året og deretter 2-3 ganger i året etter det. Etter at musklene har vært avslappet en stund, kreves det færre behandlinger for å opprettholde avslapningen. Men hver pasient er unik, og det er derfor vanskelig å vite nøyaktig hvordan du vil respondere.

Hvor lang tid tar det for Botox å virke?
Effekten kan først merkes etter noen dager, men det kan ta opptil 7-12 dager for maksimal effekt. Du vil bli satt opp på en kontroll etter den første behandlingen, slik at man kan vurdere effekten. Ved veldig kraftig og aktiv muskulatur, kan den første Botox behandling gi delvis respons. Dette er vanlig, og fullstendig avslapning kan merkes etter den andre eller tredje behandlingen.

Er det noen som ikke bør få Botox?
Botox-injeksjoner bør ikke gis gravide eller ammende. Heller ikke til pasienter med nevromuskulære sykdommer som myasthenia gravis, Lambert-Eaton syndrom, ALS (Lou Gehrig) eller motor neuropati.

Pasienter som er allergiske mot humant albumin (forskjellig fra egg allergi) bør ikke bruke Botox.

Er sinnarynken dyp, kan det være behov for å løfte den opp, ved bruk av Restylane Filler.

Ofte stilte spørsmål om behandling av sinnarynke

Gjør behandling av sinnarynke vondt?
Botox injiseres med en svært liten nål (som en insulinnål), noe som gir svært lite smerte ved injeksjon. Botox forårsaker ikke irritasjon eller betennelse. Noen ganger kan man merke en forbigående svie.

Vil jeg få blåmerker etter behandling?
Når man går gjennom huden med en skarp nål, er muligheten til å få et lite blåmerke tilstede, men det skjer ikke ofte. Dette kan dekkes til etter noen timer.

Hvorfor kan jeg ikke bruke make-up etter en sinnarynke behandling?
Make-up kan legge seg i åpningene man får etter injisering av Botox, noe som kan irritere huden og eventuelt føre til en uønsket reaksjon. Det anbefales å vente 2t, og da eventuelt bruke mineral pudder.

Hvor lenge varer en  behandling?
De fleste opplever at effekten av Botox-injeksjoner varer ca 3-5 måneder.

Kan jeg trene etter behandling?
Du bør avstå fra trening 24t etter behandling av sinnarynke.
Bestill time

Les mer om Botox Rynkeinjeksjon, Restylane Fillers, Mesoterapi