HUD

AQUAGOLD – behandlingen alle vil ha!


AQUAGOLD® fine touch ™ –  The Golden Facial

Hva er AQUAGOLD® fine touch ™?

AQUAGOLD ® fine touch ™ er et patentert gullbelagt micro-kanal system, som smertefritt leverer tilpassede løsninger inn i huden på ideelle 600 mikron dybde, for å nå dermis (lærhuden). Denne engangs-applikatoren har en beholder som kan fylles med ingredienser skreddersydd for kundens spesifikke hudbehov som; vitaminer, peptider, enzymer, mikromengder av botulinumtoksin og hyaluronsyre fillers. Det blir så påført overflaten av huden, der selve behandlingen tar mindre enn 15 minutter!

Hvorfor er Aquagold det mest effektive mikro-kanal mesoterapi leveringssystemet?

Det fine med denne mikro-kanal mesoterapi enheten er at vanligvis injiserer man produkter ved hjelp av standard nåler med flere injeksjoner i huden. Dette kan være ubehagelig, smertefullt og svært tidkrevende for pasienten. Aquagold Fine Touch kan levere mange injeksjoner samtidig, på en svært effektiv og smertefri måte, med 20 forgylte nåler hver tynnere enn et hårstrå.

Med Aquagold Fine Touch, er det mulig å bruke å bruke forskjellige injeksjonstyper som Botox og fillers for å oppnå  hudforyngelse. «Microbotox» eller «Mesobotox» er et begrep som brukes til påføring av botulinumtoksininjeksjon i dermis (lærhuden) i stedet for i muskelen. Microbotox eller Mesobotox behandler større områder av dermis (lærhuden) med fortynnet botulinumtoksin – fortynnet med produkter som hyaluronsyre.

Aquagold kan brukes på alle hudtyper. Det kan redusere oljeproduksjonen, forbedre akne og forstørrede porer, det kan forbedre en aldrende hud med fine linjer og rynker, det kan behandles nær øyet effektivt og komfortabelt, og det kan dekke store behandlingsområder for en over-all hudoppstramming, foryngelse og «plumping» effekt.

I motsetning til dermarollers, blir det ikke laget mikro rifter på huden. Dette reduserer sjansen for blødning og overdreven rødhet etter prosedyren. Aquagolds nåler settes vinkelrett på huden. Det er en mer skånsom og effektiv behandling som  leverer ingredienser i dermis og stimulerer cellulær fornyelse i det øvre lageet av huden.

AQUAGOLD® fine touch ™ vil:

• Gi glattere hudtekstuktur/tone med dermal mikro-hyaluronsyre gel som Juvederm eller Restylane
• Minsker store porer med mikro-Botox
• Redusere talgproduksjonen i fet hud og T-soner
• Forbedre overfladiske akne arr med mikro-hyaluronsyre gel
• Forbedre laserbehandlinger med mikroserum som inneholder vekstfaktorer og vitaminer
• Lysne pigmenter med mikro-pigmenthemmere
• Tilbyr en smertefri prosedyre med minimal kortvarig rødhet

AQUAGOLD® fine touch ™ cocktail kan bestå av:

Hyaluronsyre fillers som Restylane eller Juvederm
Neurotoxin som Botox eller Azzalure
Vekstfaktorer for cellulær fornyelse
Pigmenthemmere
Vitaminkomplekser og mesoterapi.

Behandlingsområder: ansikt, rundt øynene, rundt munnen, hals, bryst og hender.

kilde/bilde: VennHealthcare