Hudforyngelse - Beauty Codes by Pia

Hudforyngelse


Bestill konsultasjon
Den beste behandlingen for hudforyngelse varierer avhengig av den enkeltes hudtype, alder, etnisitet, soleksponering og generell livsstil.

Informasjon

De beste resultatene for hudforyngelse oppnås når alle årsaker til aldring blir adressert.

Riktig kosthold er viktig, og alle vet at sol og røyking akselererer aldringsprosessen. 8-10 timers søvn, begrenset alkoholinntak og regelmessig trening er et godt utgangspunkt.

Solskader må korrigeres med retinoider og eventuelt laser.
Jeg anbefaler først og fremst å bruke et daglig vitamin A-produkt som tretinoin (resept) eller retinol. Hvis disse ikke kan tolereres, kan antioksidant-kremer som vitamin C, E, coenzym Q, eller grønn te ekstrakter brukes.
Regelmessig peeling med AHA/BHA produkter (glykolsyre, fruktsyrer, salicylsyrer), enten som kremer du smører på, eller peelinger, er ekstremt nyttig å bruke  1-2 ganger ukentlig.
Opprettholdelse av huden fuktighet, ved hjelp av fuktighetsgivende kremer er også gunstig.
Eldre, delikat og tørrere hud kan kreve kraftigere fuktighetskremer, mens yngre, akne utsatt hud kan ha behov for oljefri fuktighetskrem eller serum.

Dynamiske rynker bør adresseres med Botox, og jo raskere du starter, desto bedre. Fordelene med Botox blir kumulative, for når huden er for løs, gir Botox ikke et så godt resultat.
Vi mister volum i ansiktet vårt med alderen, så det må gjenopprettes. Jeg benytter en kombinasjon av fillers som Restylane og Juvederm for å oppnå naturlig fylde og mer ungdommelige konturer.
Hvis du f.eks gjør en ansiktsløftning uten volum korreksjon, vil du bare se strammere ut, ikke yngre.

Hudforbedring går ut på å behandle problemer som tilstoppede porer, akne hud, ujevn hudfarge og fine linjer og rynker. Behandlinger som går  ut på å forbedre huden og hudstruktur bør flettes inn i et individuelt behandlingsprogram: Peelinger, Microneedling, Mesoterapi, Medisinske kremer.

Det viktigste for alle hudtyper er solbeskyttelse, inkludert daglig dagkrem med solfaktor, solhatter og solbriller om sommeren…. og unngå å bli solbrent!

Les mere om Restylane Filler og Botox Rynkeinjeksjon.
Bestill konsultasjon