Hudforyngelse


Bestill konsultasjon
Den beste behandlingen for hudforyngelse varierer avhengig av den enkeltes hudtype, alder, etnisitet, soleksponering og generell livsstil.

Informasjon

De beste resultatene for hudforyngelse oppnås når alle årsaker til aldring blir adressert.

Riktig kosthold er viktig, og alle vet at sol og røyking akselererer aldringsprosessen. 8-10 timers søvn, begrenset alkoholinntak og regelmessig trening er et godt utgangspunkt.

Solskader må korrigeres med retinoider og eventuelt laser.
Jeg anbefaler først og fremst å bruke et daglig vitamin A-produkt som tretinoin (resept) eller retinol. Hvis disse ikke kan tolereres, kan antioksidant-kremer som vitamin C, E, coenzym Q, eller grønn te ekstrakter brukes.
Regelmessig peeling med AHA/BHA produkter (glykolsyre, fruktsyrer, salicylsyrer), enten som kremer du smører på, eller peelinger, er ekstremt nyttig å bruke  1-2 ganger ukentlig.
Opprettholdelse av huden fuktighet, ved hjelp av fuktighetsgivende kremer er også gunstig.
Eldre, delikat og tørrere hud kan kreve kraftigere fuktighetskremer, mens yngre, akne utsatt hud kan ha behov for oljefri fuktighetskrem eller serum.

Dynamiske rynker og linjer på grunn av gjentagende bevegelser kan behandles.

Vi mister volum i ansiktet vårt med alderen, så det må gjenopprettes. Jeg benytter en kombinasjon av fillers
som Restylane for å oppnå naturlig fylde og mer ungdommelige konturer.
Hvis du f.eks gjør en ansiktsløftning uten volum korreksjon, vil huden se strammere ut, men ikke nødvendigvis yngre.

Hudforbedring går ut på å behandle problemer som tilstoppede porer, akne hud, ujevn hudfarge og fine linjer og rynker. Behandlinger som går  ut på å forbedre huden og hudstruktur bør flettes inn i et individuelt behandlingsprogram: Peelinger, Microneedling, Mesoterapi, Medisinske kremer.

Det viktigste for alle hudtyper er solbeskyttelse, inkludert daglig dagkrem med solfaktor, solhatter og solbriller om sommeren…. og unngå å bli solbrent!

Les mere om Restylane Filler og Medisinsk rynkebehandling
Bestill time