Behandlinger

Leppebehandling

Bestill time
Leppebehandling vil ikke gi et unormalt resultat med overdimensjonerte lepper man ofte ser i media. Produktene som brukes fra Restylane og Juvederm, er designet for dette delikate området for å gi det et realistisk og diskrèt resultat.

Informasjon

Lepper består av mykt bindevev, og med tiden blir leppene, tørrere, mindre og mister sin opprinnelige fasong.

Leppeforbedring handler ikke bare om å gi mer volum, men også rette opp skjevheter, definere leppekant, og gi munnvikene ett lite løft oppover, slik at man kan gi leppene en sensuell form og fasong.

Behandlingen vil gi et øyeblikkelig resultat, derimot vil det ikke være ditt endelige resultat. Ettersom produktet trekker til seg vann for å forynge og gi fylde, vil det optimale resultat først kunne sees etter noen uker.

Leppeforbedring kan også benyttes ved tørre lepper, der man tilfører fukt, og/eller der man vil definere kanten, men ikke ha volumet. Til dette er Skinbooster Vital et godt alternativ.

Striper på overleppen som går ned på leppen, og får f.eks lebestift til å ”blø” er super å behandle med spesialprodukter fra Restylane.

Andre behandlinger som ofte gjøres samtidig, er behandling av «sure munnviker«.

Ofte stilte spørsmål om: leppebehandling

Er det noe nede-tid etter behandling?
Du vil bli litt hoven etter en leppebehandling, og i noen tilfeller kan det oppstå blåmerker.
Dette demper seg imidlertid etter noen dager.

Kan jeg trene etter behandling?
Du bør avstå fra trening 24t etter en leppebehandling.

Hvor lenge varer behandlingen?
En leppe må bygges opp over tid. Derfor vil man ha kortere intervall mellom de første behandlingene, for deretter å gjøre behandlinger med lengre intervall for å vedlikeholde resultatet.
Bestill time

Pris

Fra kr. 3400,-

Les mer om: Lepper og Restylane Fillers.