Kjevelinjen


Bestill konsultasjon
Du har kanskje lagt merke til at kjevelinjen har mistet sin definisjon og form. Kjevelinjen er kanskje ikke lenger så stram, og har mistet den ungdommelige trekant-formen.

I tillegg kan det hende at du har mistet volum i hakeområdet og under kjevekant, som fører til at huden henger ned i form av hamsterposer. Denne delen av aldringsprosessen kan komme av tapt volum i kinnene og under øynene.

Informasjon

Slapp hud kan skyldes en rekke faktorer; naturlig aldring, genetikk, solskader, vekttap og røyking er bare noen få.
Vanligvis begynner dette å komme når vi når 40-årene, men noen kan oppleve slapp hud fra 20-årene og oppover.

Botox-injeksjoner på sentrale punkter på kjevekanten, kan bidra til å slappe av nøkkel muskler (spesielt en tynn muskel kalt Platysma-muskelen som blir svært synlig når du biter sammen kjeven).
Effekten er at muskler på den øvre delen av ansiktet blir sterkere, noe som bidrar til et løft og stramming av kjevelinjen. Denne behandlingen kombineres med Restylane for optimal effekt.

Med tyngdekraften og aldring, begynner huden å sige. Dette kan imidlertid ofte reduseres betydelig ved å injisere Restylane Filler med hyaluronsyre, som er et naturlig forekommende sukker i kroppen.
Fillere erstatter volumet som har gått tapt over tid, og i kombinasjon med Botox, defineres kjevelinjen for å gjenopprette et mer ungdommelig utseende.

Pris fra kr. 3300,-

Les her for mer info: Definert kjevelinje, Botox Rynkeinjeksjon, Restylane Fillers