Behandlinger

Restylane Filler

Bestill konsultasjon

Informasjon

Restylane filler injiseres rett under huden for korrigering av arr, linjer, rynker, folder og hudstruktur i ansiktet, utfylling og fukt av lepper samt forming av ansiktskonturer. Restylane betraktes som «The Golden Standard» innen filler behandlinger.
Alle typer linjer og rynker rundt munn, inkludert linjene som går fra nesen og ned til munnvikene.Man kan øke størrelse, endre fasong eller tilføre fukt til lepper, gi mer definert leppekan, fylle ut arr og større ujevnheter. Man kan gi volum og definisjon til hake, kinnben og kjeveparti, samt behandle de fleste linjer og rynker mellom øynene og i panne.  Man kan også benytte Restylane til øyenbrynsløft, fyll av øreflipper og behandling av «sure munnviker».

Restylane Skinbooster er en hyaluronsyrebehandling som jobber på huden tilstand. Skinboosters er et perfekt valg for de som ønsker å forbedre den generelle hudkvaliteten, samt synlig forbedre elastisiteten, hydrering og motvirke fine linjer. Skinbooster er også fin mot tørre lepper, eller som en lett leppebehandling.

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Varigheten av en Restylane behandling er 4-12 måneder (lepper 3-5 måneder) avhengig av behandlings område, hudtype, alder, kjønn og livsstil. Varigheten vil kunne variere fra person til person, men vil ofte ha en lengre varighet dersom du har hatt gjentatte behandlinger på samme område.

Er det bivirkninger ved behandlingen?

Ved injeksjoner kan det oppstå enkelte injeksjonsrelaterte reaksjoner, for eksempel hevelse, rødme, smerte, kløe, misfarging, blåmerker og ømhet ved injeksjons stedet. Dette er vanlige reaksjoner, og går som oftest over av seg selv i løpet av en til to dager, ved leppebehandling kan ma oppleve hevelse litt lengre. Andre typer reaksjoner som forekommer svært sjeldent, men omkring én av 2000 pasienter har opplevd å få lokale reaksjoner som antagelig skyldes sensitivitet. Disse reaksjonene har vanligvis bestått av en hevelse ved injeksjonsstedet, som i enkelte tilfeller har påvirket omkringliggende vev. Det er også blitt meldt om utartetr ødme, ømhet, og en sjelden gang akneformede hevelser. Allergiske reaksjoner er sjelden, og da oftest relatert til allergi/ømfintlighet mot lidokain. Innkapslinger og infeksjoner er svært sjeldne, men kan forekomme.

Hvem skal ikke behandles med Restylane Filler:

Gravide og ammende kan ikke behandles. Man skal heller ikke behandles dersom man har pågående infeksjon (influensa, UVI, munnsår, helvetesild.
Bestill time
Les mer om behandlinger der Restylane Filler benyttes:
Definerte kinnben, Leppebehandling, Striper overleppe, Sure munnviker, Sinnarynke, Definert kjevelinje, Hakeforbedring.