Kinn


Bestill konsultasjon
Tap av ungdommelig fylde i kinnområdet, kan være ganske aldrende.

Kinnene er sentrale i ansiktet, og et flott kinn kan forbedre kjevelinjen, fjerne skygger fra ansiktet, og er nøkkelen til den ideelle hjerteformen i ansiktet.

Informasjon

Over tid kan kinnene våre bli flatere, og vårt opprinnelige naturlige høydepunkt kan begynne å sige. Endringer finner også sted under hudoverflaten, hvor det gradvise tapet av støttestrukturer samt tyngdekraftenes langsiktige effekt, betyr at større områder i ansiktet mister volum og fasong. Disse endringene påvirker spesielt kinnene og haken.

Kollagen, proteinet som er ansvarlig for å holde huden fyldig og fast, forverres over tid. Dette fører til slapp hud, noe som bidrar til tap av volum og tap av hudens elastisitet.

Kinn blir behandlet dermal filler injeksjoner under huden for å skape formen på hudoverflaten.

Restylane eller Juvederm er de mest brukte fillere i en kinn behandling.
Dette er fillere som kan bygge opp og definere kinnbenene, i tillegg til å gi ekstra fuktighet og fylde. Filler som brukes, blir valgt ut i forhold til hudkvalitet, tykkelse på hud og ansiktsform.

Resultatet er synlig allerede etter første behandling. Hvor mange behandlinger eller mengde, går vi gjennom under konsultasjon. Da får du også prisoversikt.

Jeg vil kombinere forskjellige behandlinger for at kinnene, i tillegg til fylde og form, også får en jevn hudtone, fasthet og en flott glød.

Les mer om behandlinger for kinn: Definerte kinnben, Mesoterapi, Microneedling, Peel og Medisinske kremer.