Behandlinger

Definert kjevelinje

Bestill time
Huden i ansiktet blir slappere som følge av at kollagen, proteinet som er ansvarlig for å holde huden fyldig og fast, forverres over tid. Sammen med  tap av hudens elastisitet, fører dette til at huden siger. Når den siger under kjevelinjen, oppstår det man ofte referer til som «hamsterposer».

Informasjon

Botox-injeksjoner på sentrale punkter på kjevekanten, kan bidra til å slappe av nøkkel muskler (spesielt en tynn muskel kalt Platysma-muskelen som blir svært synlig når du biter sammen kjeven).
Effekten er at muskler på den øvre delen av ansiktet blir sterkere, noe som bidrar til et løft og stramming av kjevelinjen. Denne behandlingen kombineres med Restylane for optimal effekt.

Restylane består av hyaluronsyre, en naturlig substans som finnes i kroppen og har evnen til å holde på væske og tiltrekke seg vann, injiseres under huden på nøye utvalgte områder med en micro kanyle.
Produktene fra Restylane er av høyeste kvalitet, og i hendene på en spesialist, gir det både løft og fylde, slik at kjevelinje og kant får et strammere og mer definert utseende.

Restylane sine produkter inneholder bedøvelse, og og det er dermed ikke behov for annen form for bedøvelse enn litt emla på innstikk stedet.

Ofte stilte spørsmål om: definert kjevelinje

Hvordan ser jeg ut etter behandling av kjevelinje?
Som oftest kan du gå rett tilbake til daglige aktiviteter. Som ved alle injeksjons behandlinger,
kan det i noen tilfeller kan det oppstå små blåmerker. Dette demper seg imidlertid etter noen dager.

Kan jeg trene etter behandling?
Du bør avstå fra trening 24t etter en behandling.

Hvor lenge varer behandlingen?
Behandling av kjevelinje, er en pågående behandling , men varighet etter siste behandling kan være opp mot ett år. Bestill time

Pris

Fra kr. 3400,-

Les mer om Restylane Fillers, Botox Rynkeinjeksjon