Behandlinger

Peeling

Bestill time
Kjemisk peeling gir en jevn og kontrollert eksfoliering av huden gjennom påføring av en sikker overflate peel.
Denne fremgangsmåten øker nydannelse av celler, noe som gjør at huden føles glattere og strammere allerede etter første behandling.
I tillegg vil effekten av andre ingredienser man påfører huden øke, ved at disse har mulighet til å komme ned i de dypere lag av huden. Kjemisk peeling passer nesten alle hudtyper, og er utmerket for akne og akne arrdannelse.

Informasjon:

Kjemisk peel finnes i flere styrker. Fra milde peelinger som jobber mer i overflaten og har minimalt eller ingen avflassing av huden etter behandlingen, til dype peelinger som har til formål å fjerne dypere rynker og som derfor gjerne har en lengre regenereringsprosess etter behandlingen.

Mandelic Peel:

En effektiv overflatepeel som exfolierer huden gjennom å fjerne døde hudceller. Resultatet blir jevnere og friskere hud. Ettersom det er en mild peel, etterlater den en lett rødme i huden, noe som gjør at den kan brukes som en såkalt «lunsjpeel». Etter et par timer får huden en fin glans.

Passer for hud som har mistet gløden, hud som trenger å få tilbake naturlig vitalitet. Ved ujevn pigmentering og solskader, acnearr, tørr og fuktfattig hud. Mandelsyren er, i tillegg til å være anti-age og exfolierende, også anti-bakteriell og fettløselig. Dermed fungerer den også på en hud som er plaget med urenheter og talgtilstopping.

Noe som gjør at Hyperpigmentering og ujevnheter vil ha god nytte av denne peelen, da den har en hemmende effekt på melanin produksjonen.

Skin Recovery Peel

Salicilic Acid, Mandelic Acid, Resorcinol, Azelaic Acid, Retinol.

Effektiv for å normalisere fet og akne hud. Vil ha lett til moderat skalling.

Det anbefales minimum 4 behandlinger.

MG-TCA 35% Peel

Til tross for høye konsentrasjoner med TCA oppleves  ikke nedetid som ved tradisjonelle TCA peelinger.
Gir en effekt i dermis (underhuden), med stimulering av kollagen, elastin og hyaluronsyre og en fornyelse av overhuden. En kraftig og effektiv peel på en voksen, solskadet hud, da den jobber i flere lag i huden.
Noen kan i etterkant av behandlingen flasse litt, men dette holdes fint i sjakk med en god fuktighetskrem. Det anbefales å ta en kur på 3-4 behandlinger, men man vil se en flott hudforbedring etter kun 1 behandling.

Ofte stilte spørsmål om peeling:

Hvor lenge vil huden skalle etter en peeling behandling?
Ved mild/medium peel vil du ha lett skalling i 1-2 dager- Dette er mer tørrskalling.

Er det noe nede-tid etter behandling?
Du vil ha en lett rødme i huden, men du kan gå tilbake til jobb eller skole.

Kan jeg trene etter behandling?
Du bør avstå fra trening 24t etter behandling. 

Hvor lenge varer behandlingen?
Det anbefales 4-6 behandlinger for å få best mulig resultat.
Bestill time

Pris:

Fra kr. 1000,-

Peeling kombineres ofte med LED lysbehandling, Microneedling, Restylane Fillers, Botox Rynkeinjeksjon.