Behandlinger

Microneedling

Bestill time
Dermapen er en revolusjonerende medisinsk mikroneedling penn, der flere tynne små nåler lager mikroskopiske hull i huden. Dette er sikrere for deg fordi det er mye mindre overfladisk skade enn f.eks med en dermaroller.

Den automatiske vibreringsfunksjonen til Dermapen øker effektiviteten og effekten av behandlinger ved å øke absorpsjonen av produkter, samtidig som smerte og ubehag reduseres.

Informasjon

Mikroneedling er en behandling som gir en kontrollert skade i huden. Dette stimulerer hudens kollagen og elastinproduksjon, som igjen gir en fornyelse av huden. I tillegg påføres et høykonsentrert serum som trekker dypere ned i huden gjennom de mikroskopiske åpningene Dermapen har gjort. Huden vil føles strammere, og du vil se en reduksjon av rynker og fine linjer. Behandlingen minimerer porestørrelsen, og har en positiv effekt på arr og pigmenter.

Før behandling renses og desinfiseres huden, og deretter påføres serum. Dermapen behandlingen tilpasses din hud, gjennom innstilling av nåledybde, hvilket gjør behandlingen spesialtilpasset med tanke på det som skal behandles, område og hudkvalitet. Mikroneedling Dermapen utføres på ansikt hals, decolletè, samt på arr.

Ofte stilte spørsmål om mikroneedling

Gjør microneedling vondt?
Enkelte områder kan være litt mer sensitiv (panne), men ellers opplever de fleste behandlingen som ok, med litt ubehag enkelte plasser, men ikke smertefull.

Hvordan ser jeg ut etter en mikroneedling behandling?
Huden vil være litt rød, og man kan føle seg lett ”solbrent”. Etter noen dager, kan man bli litt tørr, og oppleve litt tørrskalling.

Når kan jeg ta på make-up etter en mikroneedling behandling?
Du skal unngå make-up i 24t etter en Dermapen behandling.

Holder det med èn behandling?
Det anbefales en kur på 4-6 behandlinger for å oppnå et optimalt resultat med microneedling. Disse tas med 6 ukers behandling.

Kan jeg trene etter behandling?
Du bør avstå fra trening 24t etter en mikroneedling behandling.
Bestill time

Pris:

Fra kr. 2200,-

Les mer om behandlingene som kan kombineres med mikroneedling: Peel, MesoterapiRestylane Fillers, Botox Rynkeinjeksjon & Medisinske kremer.