Pigmenteringer


Bestill konsultasjon
Pigmenteringer i huden, kan variere fra små aldersflekker, til store flekker med misfarget hud.

Informasjon.

De fleste av oss har en jevn melanin produksjon. Men når cellene som produserer melanin(pigment) blir skadet eller ikke fungerer normalt, vil dette ha en negativ innvirkning på melaninproduksjonen. Dette kan gi hyperpigmentering, økt pigmentering som resulterer i mørkere hud som opptrer ofte i ansiktet, eller hypopigmentering, som gir seg utslag i hud med lyse flekker pga lite eller ingen melanin produksjon.

Misfarging av huden på grunn av problemer med melanin kan være hormonell, som melasma, en tilstand som ofte kalles «graviditetsmaske» da 90% av gravide får det. Dette viser seg som en skygge på overleppe, panne, kinnben og nese – derav ordet «maske».

Hvordan behandles pigmenteringer.

Hos Beauty Codes by Pia, behandles hyperpigmentering med Medisinske kremer, Peeling, Microneedling og Mesoterapi. Behandlingene kombineres ofte for å gi et best mulig resultat.

Det er viktig å huske at behandling av pigmentering, er en symptombehandling, og at man dermed demper melasma og pigmenter, men man klarer ikke å fjerne årsaken til pigmenteringen.

Bestill gjerne en time til konsultasjon, slik at jeg kan vurdere huden, og utifra det sette opp et behandlingsprogram tilpasset deg.