Medisinske kremer, Elixir Cosmeceuticals og ME LINE

Medisinske kremer


Bestill konsultasjon
Medisinske kremer (cosmeceuticals), er produkter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser. Produktene inneholder høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer.

Elixir Cosmeceutical sine produkter,  har biologiske og aktive virkestoffer i så høy konsentrasjon, at de har til hensikt å gi resultater og effekt opp imot samme nivå som medisinske produkter. På denne måten skiller cosmeceuticals seg fra ordinære hudpleie-produkter.
Disse kremene har leverings systemer som sørger for at ingrediensene penetrerer huden og virker der de er ment å skulle virke – på cellenivå.

Medisinske kremer

Elixir Cosmeceuticals er en serie satt sammen og utviklet av norske hudleger.

Mange av produktene er egenformulerte, mens andre er håndplukket fra utvalgte laboratorier og produsenter.
For å alltid oppnå høyeste kvalitet på alle produkter, jobbes det med ulike produsenter som alle har meget høy kompetanse innen aktive og dokumenterte virkestoffer.

For Elixir, er det svært viktig at virkestoffene Elixir bruker i deres produkter har virkning som er dokumentert gjennom forskning. Dette er våre kunders garanti for at Elixir leverer det beste innen moderne hudpleie.

Under en konsultasjon, vurderer jeg huden din og dens tilstand, samt øvrig informasjon for målrettet å jobbe mot ønsket resultat.
På bakgrunn av dette, samt hva du ønsker å oppnå, tilpasses et behandlingsopplegg for deg, bestående av hjemmeprodukter, behandlinger i klinikk eller en kombinasjon av disse.

Ved bruk av Elixir, skal du oppnå et resultat du både skal se og føle. Derfor blir Elixir  medisinske kremer alltid tilpasset behandlinger utført på klinikken for å forsterke samt vedlikeholde resultatet.

ME-LINE er en spesialprodusert hudpleieserie til behandling av pigmenteringer med ekstremt gode resultater, og minimal nedetid.

Dr Fernando Bouffard, fra Skin Academy Barcelona er en av de beste i verden på pigmentering og behandling av hyperpigmentering.

ME LINE er, i tillegg til hjemmebehandling, en innovativ profesjonell peeling (og maske) med spesialutvalgte kjemiske midler som samarbeider for å kontrollere pigmentering, redusere melaninproduksjon, forbedre solskade samt gi en jevnere hudtone. Den stimulerer også cellefornyelse, som forbedrer hudfargen. ME LINE har oppnådd gode resultater i 95% av tilfeller av ansikts- og kropps hyperpigmentering, og er egnet for lyse og etniske hudtyper.

ME LINE inneholder også retinoider (Vitamin A) som eksfolierer, bryter opp og jevner ut melaninpigmenter.
Behandler blant annet:
Hyperpigmentering
Melasma
Chloasma
Dermatitt
Tegn på aldring (inkludert fine linjer og hudslapphet)
Akne (85% av pasientene med akne-utsatt hud ser gode resultater)

TIPS: Bruk alltid en dagkrem med solfaktor – hver dag, hele året. Det er den billigste anti-age behandling på markedet.