Behandlinger

Behandlinger

Fra  Fillers, medisinsk rynkebehandling, til peelinger, microneedling, LED lysbehandling, mesoterapi og medisinske kremer. Er du usikker på hvilke behandlinger du trenger eller ønsker, bestill gjerne en konsultasjonstime. Der vurderer jeg huden din, og gir deg råd og veiledning på hva som gir deg det mest optimale resultat. Huden er kroppens største organ, og selv om den er utrolig tilpasningsdyktig, er det desto viktigere å ta godt vare på den. Et personlig behandlingsprogram, gir deg en oversikt over når det er best å ta hva, for å få best mulig resultat - i tillegg til å ha minst mulig nedetid. Jeg tilpasser de enkelte behandlingene utifra din hud, livsstil, timeplan og årstid.

BC by Pia Medlem

Få eksklusive tilbud kun for medlemmer som står på BC by Pia medlems-liste: Gratis peel etter hver 4de mesoterapi/microneedling behandling, samt andre gode tilbud.

Les mer

Restylane Filler

Restylane er verdens mest dokumenterte filler, og består av sterile geleer av stabilisert, ikke-animalsk hyaluronsyre. (NASHA™) Restylane har vært på markedet i over 20 år og det er utført mer enn 30 millioner behandlinger på verdensbasis.

Les mer

Medisinsk rynkebehandling

Medisinsk rynke behandling. Vi har har ikke lov til å informere eller markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten. Bestill gratis konsultasjon eller sms til 928 10000 for mer informasjon.

Les mer

Microneedling

Mikroneedling er en behandling som gir en kontrollert skade i huden. Dette stimulerer hudens kollagen og elastinproduksjon, som igjen gir en fornyelse av huden.

Les mer

Peeling

Kjemisk peeling gir en jevn og kontrollert eksfoliering av huden gjennom påføring av en sikker overflate peel. Denne fremgangsmåten øker nydannelse av celler, noe som gjør at huden føles glattere og strammere allerede etter første behandling.

Les mer

Leppebehandling

Leppebehandling handler ikke bare om å gi mer volum, men også rette opp skjevheter, definere leppekant, og gi munnvikene ett lite løft oppover, slik at man kan gi leppene en sensuell form og fasong.

Les mer

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv rynke reduserende behandling som virker biologisk ved å tilføre huden de komponenter som er nødvendige for å opprettholde vitaliteten.

Les mer

Definert kjevelinje

Huden i ansiktet blir slappere som følge av at kollagen, proteinet som er ansvarlig for å holde huden fyldig og fast, forverres over tid. Sammen med  tap av hudens elastisitet, fører dette til at huden siger. Når den siger under kjevelinjen, oppstår det man ofte referer til som "hamsterposer".

Les mer

Definerte kinnben

Tap av volum i kinn, kan ha en negativ effekt på resten av ansiktet. Huden blir slapper som følge av at kollagen, proteinet som er ansvarlig for å holde huden fyldig og fast, forverres over tid. Sammen med  tap av hudens elastisitet, fører dette til at huden siger, noe som gjøre at man ser trøtt og sliten ut.

Les mer

Hakeforbedring

En hake kan gis både form og fasong som harmonerer med resten av ansiktet, og kan gjøres mer maskulin hos en mann.

Les mer

Tanngnissing

Tanngnissing også kalt bruxisme, er ubevisst sammenbiting av tennene, enten våken eller sover, noe som kan føre til fysisk smerte og tannproblemer. Kronisk tanngnissing kan også forårsake hodepine, øreverk og ansiktssmerter, samt økt tannfølsomhet.

Les mer

LED lysbehandling

LED lyset penetrerer hudens overflate uten å skade huden. Lysenergien omdannes til kjemisk energi som kan helbrede skader på celler. Ulike lysfarger har forskjellige bølgelengder: fra 423nm – 640nm. Disse bølgelengder kan trenge inn i huden på forskjellige dybder. Blått lys er effektiv på akne, rødt lys stimulerer kollagenproduksjon og er fin på fine linjer og rynker. Grønt lys er well-being og styrker sensitiv hud og gult lys demper rødhet i huden.

Les mer

AQUAGOLD® fine touch ™

Aquagold kan brukes på alle hudtyper. Det kan redusere oljeproduksjonen, forbedre akne og forstørrede porer, det kan forbedre en aldrende hud med fine linjer og rynker, det kan behandles nær øyet effektivt og komfortabelt, og det kan dekke store behandlingsområder for en over-all hudoppstramming, foryngelse og «plumping» effekt.

Les mer