Om meg


Hvem er Beauty Codes by Pia?

Gjennom mine 20 år i bransjen, først som klinikkksjef hos Ellipse Klinikken/Akademikliniken, deretter salgs- og markedssjef Norge, har jeg behandlet tusenvis av kunder, og opparbeidet bred kompetanse og erfaring.

Jeg har arbeidet som instruktør for Galderma (Restylane), har sittet i expert gruppe, holdt foredrag på konferanser, og innehar tittel som Master– det høyeste nivå hos Restylane, som èn av 7 i Norge.

Jeg er utdannet og kurset i inn- og utland, og deltar jevnlig på nasjonale og internasjonale kurs og kongresser for å holde meg oppdatert.

Det er også viktig å få impulser fra andre felt, derfor elsker jeg å reise, som ligger i blodet etter mange år i flybransjen. Elsker å utfordre meg selv samt være kreativ og positiv.

Den følelsen jeg får når jeg har oppnådd det jeg satt meg som mål, er fantastisk å ta med seg videre. Gjennom fjellekspedisjoner til Kilimanjaro, Elbrus og Aconcagua, har jeg sett at riktig planlegging, vilje og hardt arbeid gir resultat.

Denne miksen av yrkesmessig og personlig erfaring har jeg tatt med meg inn i min klinikk. Fokus når du kommer til meg, er deg. Hva ønsker du å føle når du går ut døren etter en behandling?
Jeg har en personlig tilnærming til det jeg gjør, og du vil få ærlig tilbakemelding på hva du kan oppnå, utifra alder, hudkvalitet og livsstil.

Hver enkelt person har sin definisjon på hva de legger i ordet Beauty/Skjønnhet, noe som gjør at alle har sine unike skjønnhetskoder.

Min jobb er å veilede deg på veien til å finne dine Beauty Codes: Unike, akkurat som du!

Ta kontakt!