HEALTH & BEAUTY

Tørrbørsting – enkelt og effektivt


Har du prøvd tørrbørsting?

Den milde eksfolieringen fjerner ikke bare døde hudceller, men den vil også forbedre blodsirkulasjonen, stimulere lymfesystemet, og jevne ut appelsinhud. Den er også  super i forbindelse med detoxing.

Alt du trenger er en rund/avlang børste med naturlig bust, den perfekte balansen mellom myk og hard. Kunstige børster vil skrape, ikke exfoliere huden din. Husk også litt olje til kroppen.

Hvordan fungerer det?

Rett før du går i dusjen, ta tak i børsten og start med å bevege deg i sirkelbevegelser eller faste strøk  fra anklene og opp mot hjertet. Armene; start ved håndleddet og jobb deg innover. På magen børster du med sirkelbevegelser, i motsatt klokke retning.

Det er trygt å gjøre dette på hele kroppen, men vær forsiktig med den delikate huden på brystet, og gi områder der du har cellulitter, som baksiden av beina, litt ekstra oppmerksomhet. Ryggen, som er spesielt vanskelig å nå, vil elske denne behandlingen. En børste med langt skaft gjør at du lettere kommer til alle områder på kroppen.. Og husk: Ikke skrubb for hardt! Bruk ca 3-5 minutter på hele seansen.

Børstingen vil gjøre at huden blir litt tørr/skallete, så smør deg gjerne med litt kroppsolje etter at du har kommet ut av dusjen. Og bruk en mild dusjsåpe/rens slik at du ikke irriterer huden din!