FAQ

Hvorfor du skal velge en dyktig injeksjonsbehandler.


Hva du skal se etter hos en injeksjonsbehandler.

I stedet for å jakte etter billige injeksjoner, bør du heller velge en autorisert og erfaren injeksjonsbehandler.

Du vil definitivt ha en som har et kunstnerisk øye når det gjelder symmetri og ansikts harmoni. I tillegg må hun ha en grundig forståelse av anatomi og pasientsikkerhet.
Det er også lurt å velge en behandler som legger sin ære i å gi deg et resultat der du stråler, uten å se hverken overbehandlet eller overfylt ut.
Hun/han bør bruke de beste produktene (best og mest dokumentert, samt vært på markedet i lengre tid). En autorisert behandler vil vise deg de produktene hun bruker på deg.

En dyktig kosmetisk injeksjonsbehandler vil være grundig og gjøre litt om gangen. Hun vil informere deg om hva som blir gjort, og hva du som kunde kan forvente.

Strategisk plassert fillers (som Restylane), kan være med å redusere tegn på aldring, samt forbedre ansiktet.
Men for mye fillers kan gjøre at en ser enda eldre ut, enn man var til å begynne med.

Høye, definerte kinnben med fine kurver forsterker hele ansiktet, reduserer poser/groper under øynene og drar oppmerksomheten opp mot øynene.
Overfylte kinn og lepper, kan resultere i et oppblåst ansikt eller «andelepper». Noe som kan skremme endel mennesker fra å ta en Restylane behandling.
Dette er synd, da opptil 80% av fillerbehandling blir gjort så subtilt at du ikke kan se at noen har fått gjort noe – de ser bare freshere og mer opplagt ut.

Restylane er også en god løsning for kunder som ønsker å gjøre noe med spesielle områder som asymmetri eller skjevheter.
Toksinerer (BTX) er en god måte å få dynamiske rynker, som sinnarynken, til å slappe av. Man kan også redusere «gummy smile» – der en viser for mye tannkjøtt når man smiler.

«Hvis du skal gjøre noe med noe du er glad i, ditt ansikt, vil du da investere i den billigste eller den beste behandlingen?»

Les mer om Restyale fillers, og hva de kan gjøre for deg.